Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία Βασίλης Στεφάνου Γδούτος είναι μία τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται στην κατασκευή τεχνικών έργων. Η ποιότητα στη δόμηση, η σύγχρονη αρχιτεκτονική και η άριστη αντισεισμική συμπεριφορά σε συνάρτηση με το έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό και εργατοτεχνικό προσωπικό σας δίνουν τη δυνατότητα και τις λύσεις για την ασφαλή  ολοκλήρωση των κατασκευών.

Η εταιρεία αναλαμβάνει κατασκευές και μελέτες απλών και σύνθετων έργων αλλά και έργων ειδικών απαιτήσεων στον τομέα των κατασκευών από την έναρξη έως την ολοκλήρωσή τους. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο χώρο της κατασκευής και ανακαίνισης ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, επαγγελματικών κτιρίων, πολυτελών κατοικιών καθώς και εργοστασιακών μονάδων.

Τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια, η τήρηση χρονοδιαγραμμάτων καθώς και το ανταγωνιστικό κόστος μας σας παρέχουν ένα ενεργειακό, λειτουργικό και έξυπνο σπίτι.

Η πολύχρονη πορεία της εταιρείας έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία σχέση εμπιστοσύνης χάρη στη συνέπεια, τον επαγγελματισμό και τη συνεχή παρουσία της δίπλα στον πελάτη.