Υπηρεσίες

Για δημιουργίες ποιότητας ανταποκρινόμενες στις δικές σας απαιτήσεις η εταιρεία μας αποτελεί ΕΓΓΥΗΣΗ

Ανακαινίσεις

Η εταιρεία μας αναγνωρίζει τις ανάγκες συντήρησης που υπάρχουν στους οικιακούς και στους επαγγελματικούς χώρους και παρέχει όλες τις υπηρεσίες που καλύπτουν τον σχεδιασμό και την υλοποίηση που μπορεί να χρειάζεται ένας χώρος με παρουσίαση τρισδιάστατων σχεδίων (3D) . Αναλαμβάνουμε τόσο τον σχεδιασμό όσο και την υλοποίηση του έργου με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό.

Ενεργειακό Σπίτι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας ώστε να αποφέρει οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη μέσω της εξοικονόμησής καθώς άνεση και λειτουργικότητα για εσάς τους ίδιους.

Ενεργειακά πιστοποιητικά απόδοσης (ΠΕΑ)

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ).Αναλαμβάνουμε την άμεση επίσκεψη στο χώρο σας και την έκδοση του ενεργειακού πιστοποιητικού εντός μιας εργάσιμης ημέρας. Το ΠΕΑ είναι ένα έγγραφο που δείχνει την ενεργειακή κατηγορία στην οποία ανήκει κάθε ακίνητο. Τα Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης είναι πλέον υποχρεωτικά για όλα τα κτήρια σε κάθε ενοικίαση και αγοραπωλησία ακινήτου.

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου ΗΤΚ

Η εταιρεία μας είναι δίπλα σας για την πλήρη αποτύπωση και σύσταση του φακέλου σας με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτηρίου. Αναλαμβάνουμε τόσο ιδιωτικά όσο και δημόσια κτήρια και εγκαταστάσεις.

Εξοικονομώ

Γνωρίζοντας την ακριβή διαδικασία και έχοντας υλοποιήσει μεγάλο αριθμό εργασιών μέσω του προγράμματος με μεγάλη επιτυχία, αναλαμβάνουμε την ένταξη σας στο πρόγραμμα καθώς και την υλοποίηση του για να σας παραδώσουμε το σπίτι.

Άδειες καταστημάτων (ΚΥΕ)

Η εταιρεία μας, με άριστη γνώση της Πολεοδομικής, Υγειονομικής και Πυροσβεστικής νομοθεσίας αναλαμβάνει την σύνταξη όλων των απαραίτητων μελετών, εγγράφων και τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών για την έκδοση της άδειας λειτουργίας της επιχείρησή σας.

Έξυπνο Σπίτι – Smart Home

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τις μελέτες εγκατάστασης και διαχείρισης αυτοματισμών του έξυπνου σπιτιού μένοντας πάντα ενημερωμένοι σε ότι αφορά τις νέες τεχνολογίες ασφάλειας και εξοικονόμησης ενέργειας. Μπορούμε να προσαρμόσουμε τις λειτουργίες που επιθυμείτε στο δικό σας ακίνητο εξασφαλίζοντας τις δικές σας συνθήκες άνεσης και ευκολίας. Το ’Έξυπνο Σπίτι’ είναι μια λύση που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να έχει τον απόλυτο έλεγχο της κατοικίας του ενώ δεν βρίσκεται σε αυτή. Η χρήση μπορεί να γίνει από το κινητό, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή και το  tablet.

Πυρασφάλεια

Η εταιρεία μας με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της Πυρασφάλειας αναλαμβάνει για εσάς την εκπόνηση μελετών πυροπροστασίας και μεριμνά για την διεκπεραίωση τους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ώστε να ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία ανανέωσης – χορήγησης του Πιστοποιητικού της επιχείρησης σας .

Μελέτες ήχου

Η εταιρεία δραστηριοποιείται ενεργά στην πραγματοποίηση μελετών ήχου με τα κατάλληλα εργαλεία (όργανο μετρητής ηχητικής στάθμης). Η μελέτη παραδίδεται πλήρης με σχέδια κατόψεων λεπτομέρειες και τεχνικές περιγραφές.

Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέτες

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενεργειακών και Ηλεκτρομηχανολογικών έργων.

Ηλεκτρολογικά σχέδια οικιών - επιχειρήσεων

Η εταιρεία μας μπορεί να σας εκπονήσει άρτιες μελέτες και να σας σχεδιάσει την ηλεκτρολογική εγκατάσταση στο χώρο σας. Με την εμπειρία και την τεχνική κατάρτιση που κατέχουμε εγγυούμαστε ένα άρτιο αποτέλεσμα με τον πιο οικονομικό και ασφαλή τρόπο.

Πολυτελείς κατοικίες

Η κατασκευή πολυτελών κατοικιών αποτελεί μια από τις κύριες δραστηριότητες της εταιρείας μας εδώ και 50 χρόνια. Άρτια ενημερωμένοι και με πρωτοποριακή αισθητική αποτυπώνουμε πάντα ένα άψογο αποτέλεσμα δίχως λάθη, ελλείψεις και χρονικές καθυστερήσεις.
Ο μοντέρνος σχεδιασμός των χώρων σε συνδυασμό με τα σύγχρονα υλικά και τις λεπτομέρειες που προσδίδουν πολυτέλεια δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι τα έργα μας να αντιπροσωπεύουν τις δικές ανάγκες για να έχουμε ένα πετυχημένο έργο.

DSC_0240
spiti-kratigos
spiti-kratigos2
spiti-kratigos3
spiti-kratigos4
spiti-kratigos5
spiti-kratigos6
spiti-kratigos7
spiti-kratigos8

Εγγύηση κατασκευής

Πωλήσεις Ακινήτων

Η εταιρεία μας πάντα με γνώμονα την ποιότητα διαθέτει μια σειρά από εξαιρετικά ακίνητα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Αντιπαροχές

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή  ακινήτων σε δικό σας  οικόπεδο με την συμφωνία της αντιπαροχής και πάντα με το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

Κατεδαφίσεις

Η εταιρεία μας ενισχύεται από μια ομάδα εκπαιδευμένων εργατών που εξειδικεύονται εδώ και χρόνια στις εκσκαφές και τις κατεδαφίσεις κτιρίων. Παρέχοντας  επαγγελματισμό και συνέπεια.

Κτηματολόγιο

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συγκέντρωση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών, εντοπίζουμε το ακίνητο σας και υποβάλλουμε την δήλωση ιδιοκτησία σας.

Αυθαίρετα

 Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την διαδικασία για την τακτοποίηση – νομιμοποίηση των αυθαιρέτων κατασκευών.